2. 1. 2008

Karel Nepraš, zastupitel MO Ústí nad Labem – město za Stranu zelených
Zpráva o činnosti za 1. rok výkonu mandátu (prosinec 2006 – listopad 2007)

V následujícím stručném bodovém shrnutí chci pro ucelený přehled zmínit hlavní témata, kterým jsem se za první rok výkonu mandátu obvodního zastupitele věnoval. Podrobnější informace si z velké části může zájemce podle data dohledat v průběžných zprávách podávaných každý měsíc prostřednictvím tohoto Okénka zastupitele. Uvedeny jsou pouze aktivity související přímo s funkcí zastupitele MO Ústí nad Labem – město.

Prosinec 2006

zvolení předsedou finančního výboru ZMO ÚL-město;    schůzka s občanem – zájem o výstavbu parkovací plochy u zastávky Šaldova

Leden 2007

schůzka se starostou – kritika grafického provedení radničního zpravodaje

Únor 2007

připomínkování rozpočtu MO ÚL-město, kritika připravované nekoncepční výstavby parkovacích míst;     podpora aktivit proti výstavbě parkoviště v Městských sadech

Březen 2007

příprava na zpřístupnění materiálů k jednání ZMO pro občany;    schůzka s občanem –  nevyhovující dopravní situace v Městských sadech, najíždění automobilů do zeleně

Duben 2007

podpora kamapaně proti výstavbě hypermarketu u chemičky – pokus o odložení prodeje ulice U České Besedy;    prosazení poskytování materiálů k jednání ZMO pro občany;    schůzka s občany – překladiště Vaňov

Květen 2007

příprava změny nevyhovující dopravní situace v Městských sadech – najíždění automobilů do zeleně

Červen 2007

zajištění oddělení pěší zóny a zabránění najíždění automobilů do zeleně v Městských sadech

Červenec 2007 a Srpen 2007

schůzka s občanem – labské nábřeží mezi Ústím a Vaňovem;    prověření podnětu příznivce SZ a jednání na OŽP MmÚL ve věci stavu VKP Prameniště Na Louži

Září 2007

kritika postupu společnosti INT a. s. – zpoždění platby za ulici U České Besedy;    předání majetkového přiznání dle znění etického kodexu zastupitele za SZ

Říjen 2007

příprava jednání finančního výboru – Pečovatelský dům Za Válcovnou;    předání připomínek ZO SZ ÚL-město k rozpočtu MO na rok 2008;    schůzka s občanem – informace o projektu FSE UJEP

Listopad 2007

jednání finančního výboru – doporučení nezávislého auditu plánované investice Pečovatelský dům Za Válcovnou;     předložení návrhu na pořizování audio/videozáznamu z jednání ZMO ÚL-město;    předložení návrhu na zveřejňování zápisů a účasti zastupitelů na jednáních ZMO na webových stránkách MO ÚL-město;    schůzka s občany – Růžový palouček

Absolvovaná jednání Zastupitelstva MO ÚL – město: 7 (účast 100 %)

Absolvovaná jednání finančního výboru ZMO ÚL-město: 5 (účast 100 %)

V případě hlubšího zájmu o informace ke konkrétním bodům mne neváhejte kontaktovat, stejně tak pokud máte sami problém s jehož řešením si nevíte rady.

Karel Nepraš

Zastupitel MO Ústí nad Labem – město